Boligbeton Mod nye højder

Om os

Fra boligbeton til individuelle facadeløsninger…

Siden 1961 har BOLIGBETON leveret innovative betonløsninger til den danske byggebranche – lige fra bolig-, industri og til kontorbyggeri. Vores første kunde var samtidig et af Danmarks første betonbyggerier – Gellerup Parken i Aarhus. Betonen til dette historiske boligbyggeri blev produceret i telte på en lille mark ved en gård i Løsning. Her bor vi stadig.
I dag er marken 350.000 kvadratmeter med plads til produktion, administration og lager.
Gennem konstant fokus på udvikling og innovation er Boligbeton vokset til at levere alle former for betonelementer til alle former for byggerier.
Som den eneste virksomhed på markedet råder vi over en speciel facademaskine, som kan slibe, børste, mejsle eller fræse bogstaver, logoer, noter og meget andet ind i beton. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan din individuelle facade skal se ud – i forhold til farve, overflade og arkitektonisk udtryk.

Boligbeton ejes af JBH Gruppen A/S. En vigtig del af vores strategi er, at medarbejderne har stor indflydelse på deres arbejdsplads. Det sker gennem tre støttefonde, der har aktiemajoriteten i JBH Gruppen A/S. Støttefondene ejes af nuværende og pensionerede medarbejdere i koncernens selskaber

DOWNLOAD BOX

Brugernavn:

Adgangskode: