A/S Boligbeton søger en ny HR-koordinator, der vil tegne virksomhedens HR-profil indad- og udadtil


Boligbeton har gennemgået en fantastisk udvikling de seneste år – den øgede aktivitet har også resulteret i en stærkt voksende medarbejderstab der gør, at vi nu opruster på HR-området.


Som vores nye HR-koordinator vil du lede og styre virksomhedens HR-opgaver med i sparring med vores økonomichef. Det betyder, at du vil få meget ansvar og have stor betydning for udformningen af selve stillingen og Boligbetons generelle HR-profil.


Dine løbende opgaver kommer bl.a. til at bestå af:

  • Administrering af ansættelsesforløb af timelønnede medarbejdere hele vejen fra annoncering, indkaldelse til og afholdelse af jobsamtaler. Herunder hører også udfærdigelse af kontrakter, opstart af medarbejdere samt registrering og vedligehold i HR- og lønsystem
  • Opfølgende samtaler (herunder også fraværssamtaler og samtaler ved ophør)
  • Være med til at udforme en ny personalepolitik og udvikle paletten af personalegoder
  • Almen personalepleje, videreuddannelser og tilfredshedsundersøgelser
  • Hertil kommer en række øvrige ad hoc-opgaver

Kandidaten:

Du vil efter oplæring få ansvar for egne opgaver og en høj grad af selvstyring i hverdagen, hvorfor det er nødvendigt, at du har en solid praktisk erfaring med HR-arbejde på højt niveau og har en god forståelse for IT-systemer. Du er menneskekender og tillidsskabende, og tilgår verden i en positiv ånd, du er serviceminded og samarbejder i alle lag af organisationen. Dit humør er stabilt og imødekommende.


Vi tilbyder:

Du kommer til at indgå i vores administrationsteam på 5 medarbejdere, hvor du vil referere til økonomichefen, men arbejder på tværs i organisationen. Vi hjælper hinanden i afdelingen, servicerer vores kolleger og arbejder i en god stemning. Arbejdstiden er 8:00-16:00 og fredag 8:00-15:00.


Ansøgning og ansøgningsfrist:

Er det dig, vi søger – så send din ansøgning med CV til ama@boligbeton.dk. Har du spørgsmål vedrørende ansættelsen, kan de rettes til samme e-mail. Vi gennemgår ansøgningerne ved modtagelse og indkalder løbende til samtale.


Virksomheden:

A/S Boligbeton er en ekspansiv virksomhed, der producerer betonelementer til byggebranchen. Vi beskæftiger pt 350 medarbejdere og omsætter for 550 mio. kr. årligt.
Se også www.boligbeton.dk


Som person er du udadvendt og passioneret omkring det at skabe en arbejdsplads med glade og tilfredse medarbejdere. Du arbejder struktureret og ønsker en alsidig og spændende hverdag, hvor dit arbejde kommer mere end 350 medarbejdere og kollegaer til gode.


Til gengæld tilbyder vi:

En spændende hverdag i en virksomhed, der sætter fokus på den enkelte medarbejders velvære
En attraktiv løn
Nogle af landets bedste kollegaer
God kantineordning
Spændende og hyggelige medarbejderarrangementer
Mulighed for efteruddannelse

DOWNLOAD BOX

Brugernavn:

Adgangskode: